Nacsa Olivér: Az állattartás olyan, mint a gyerekvállalás

2019. augusztus 19., 09:53

Szerző:

A humorista, műsorvezető Nacsa Olivérnek és párjának, Somossy Barbarának elege lett a kegyetlen állatkínzókból, és – a balotaszállási kutyagyilkosság után tett ígéretéhez híven – több hírességgel összefogva videosorozattal kampányol a felelős állattartás mellett. Kezdeményezésükkel szeretnék elérni, hogy a törvény a bűnösökre arányos börtönbüntetést szabjon ki.

A mozgalomhoz csatlakozott Csonka András, Molnár Piroska, a Korda házaspár, Tóth Gabi és Tóth Vera, Oszvald Marika, Rubint Réka és még sokan mások – mesélte a Vasárnapi Borsnak Somossy Barbara, az M5 csatorna Kult'30 műsorvezetője.

Fotó: Facebook/ Nacsa Olivér

Férje pedig azt mondta: – Az állattartás olyan, mint a gyermekvállalás, nemcsak az időnk szükséges hozzá, hanem a megfelelő anyagi háttér is, hiszen kellenek a kötelező oltások, állatorvosi kezelések, az értékes táp, és a biztonságos, szerető otthon.

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.