Annyira nincs pénzük Terry Black gyerekeinek, hogy még a kutyáiktól is meg kellett válniuk

2019. október 7., 13:25

Szerző:

Fájó szívvel adta át Dani (18) és Fanny (14) elhunyt apjuk, Terry Black kutyusait a magyar Csivava Fajtamentő Egyesület aktivistájának – írja a Blikk.

A gyerekek sajnálják, hogy meg kellett válniuk kedvenceiktől, de nem tudtak tovább gondoskodni róluk, mivel apjuk halála után egyelőre a saját sorsuk sem egyértelmű. 

„Együtt nőttünk fel velük, nagyon fognak hiányozni, de hálásak vagyunk, hogy biztonságba kerülnek. Még mi sem tudjuk, hogyan tovább, lehet, hogy hamarosan nem lesz otthonunk, még gyorssegélyt sem kaptunk, és apu temetésére sincs pénzünk" – mondta szomorúan Dani. 

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.