Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Veszélyeztetett korosztály: Zalatnay Sarolta algát eszik, Szikora Róbert minden nap eljár a templomba a járvány közepette

2020. március 21. 18:18 - szerző: 168 Óra

„Alapvető, hogy amennyit lehet, itthon vagyok. Úgy ütöm el az időt, hogy kitalálok mindenféle elfoglaltságot magamnak. Nehéz itthon maradni, ez biztos, hiszen hozzászoktunk a jövés-menéshez, de ami egészen biztos, hogy még itthon is oda kel figyelni a higiéniára.

Fertőtlenítek mindent, a kilincset, a bejáratot, a kocsit kívül-belül. Az egészségem megőrzése érdekében algát szedek, ezt tudom ajánlani mindenkinek. Háromezres C-vitamint, és

néha egy-egy korty tojáslikőrt is megiszom.

Ettől egy picit jobb a hangulatom is" – árulta el a Borsnak Zalatnay Sarolta.

Az énekesnő elmondta azt is hogy szívesen segítene másoknak kutyát sétáltatni vagy bevásárolni, de rászóltak, hogy a veszélyeztetett korosztályba tartozik.  

Szikora Róbert, az eucharisztus világkongresszus arca ekképp vallott a lapnak:

„Próbálok a normalitás talaján maradni, nem beparázva, de figyelembe véve azt, amit javasolnak, elsősorban, amit az orvosok és nem a hülye gyerekek"

Hozzátette:

„Ha valahova el kell menni, akkor el kell, menni,

templomba to­vábbra is járok mindennap. Semmilyen gyógyszert nem szedek, kertészkedem egyedül. Úgy viselkedem, ahogy épeszű embernek viselkednie kell."