Tizenhat év házasság után elvált Ábel Anita, a szíve egy olasz gasztrolovagért dobog, aki csajozni jött a Balatonra

2019. október 31., 16:21

Szerző:

Ábel Anita már több mint egy éve külön él férjétől, hivatalosan csak most, 16 év után váltak el. A papírokat már tavaly beadták, de a 12 hónapos procedúrát végig kellett járniuk még úgy is, hogy korábban megegyeztek mindenben-

Fotó: Youtube

A Best magazin úgy tudja, hogy most is jó kapcsolat van az egykori házasok között, nem marakodtak az anyagiakon, már korábban mindenben megegyeztek, abban is, hogy Luca lányuk az édesanyjánál maradt, de akkor megy az apjához, amikor csak szeretne.

Ábel Anita egy ideig nem is gondolt más férfira, de márciusban beleszeretett az olasz gasztrolovagba, Roberto Favaróba, akivel azóta is együtt vannak. A férfi eredetileg ruhatervezést tanult, a 90-es években először csajozni járt a Balatonra, aztán itt ragadt. Most gasztronómiával foglalkozik.

(A Ripost nyomán)

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.