A nőfaló Dévényi Tibor vadul flörtölt a fiatalkorú Oszvald Marikával

2019. január 30., 13:17

Szerző:

A FEM3 reggeli műsorában az érintettek maguk mesélték el: Dévényi Tibor 22 évesen vadul udvarolt az akkor 17 éves Oszvald Marikának. A Bors ennek apropóján gyorsan kifaggatta a feleket. 

– Tibor mindig is kedves fiú volt, és az udvarlás terén sem volt ez másképp  Nekem úgy csapta a szelet, hogy elvitt néha magával a diszkóba, és megmutatta, milyen ügyes szpíker. Felnéztem rá, de a kapcsolatunk végül kimerült egy amolyan tinédzserkori liezonban. Úgy ért véget, hogy tulajdonképpen el sem kezdődött. A mai napig nagyon jó ba­rátok vagyunk – mondta a 66 éves, Kossuth- és Jászai-díjas színésznő a lapnak.

A lemezlovas – aki a Bors szerint sosem tagadta, hogy nagy kujon volt – pedig így vallott az esetről:  – Flörtöltem Marikával, ezt a mai napig büszkén vállalom. Ő a határőrség zenekarával lépett fel, én voltam a szpíker, így ismertük meg egymást. Marika feltűnően csinos lány volt, kérdés sem volt, hogy megpróbálok közel kerülni hozzá. Huszonkét éves voltam akkor, ő pedig szemtelenül fiatal. A kapcsolatunk végül nem fordult komolyra, de szerintem mindketten jó szívvel gondolunk vissza azokra az ártatlan időkre."