40 forintért vertek össze egy embert Kazincbarcikán

2019. január 18., 13:54

Szerző:

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves és egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak tavaly október 27-én 10 óra körül, Kazincbarcikán, a Mátyás Király úton rátámadtak egy férfira, akitől pénzt követeltek.

A sértett nem akarta átadni 40 forintját, ezért támadói bántalmazták, majd elvették tőle a pénzt.

Az útonállók 2018. október 10-én, Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton erőszakkal próbálták leráncigálni egy másik sértett pulóverét. Ekkor azonban zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről.

Előfordult olyan alkalom is, amikor egy nőtől egyikük elkérte a mobiltelefonját, de azt már nem adták vissza neki, sőt bántalmazták is.

A  rendőrök azonosították, majd 2018. november 3-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit. A szökésben lévő 49 éves elkövetővel szemben a hatóság elfogató parancsot adott ki. A nyomozás eredményeként a napokban a férfit Dunakaeszin azonosították, őt is elfogták – írta a police.hu.

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.