Cikkek "Uj Péter" témában:

5 találat, 1 oldalon

Uj Péter: a kormány nem akar még egy Origót az Indexből, inkább egy másik ATV-t hangolna belőle

2020. 07. 01. 18:07

Uj Péter mellett Bajnai-bábu áll

2013. 05. 16. 09:27

„Ha Bajnai ezredannyira beáll mögém, mint amennyire Lajosék ott vannak a Válasz mögött, akkor a Hősök terén déli tizenkettőkor tetováltatom a seggemre a Heti Válasz aktuális címlapját” – ezt a minap indult 444.hu hírportál vezetője nyilatkozta a vádra, miszerint lapját Bajnai Gordon és a Wallis pénzeli. A szerkesztőség most egy VI. kerületi garzonban működik, a konyhában életnagyságú Bajnai-karton. Csekkoltuk a vállalást. LAMPÉ ÁGNES interjúja.

Lehet szar a tokaji - felmentették Uj Pétert

2012. 05. 15. 07:41

A véleménynyilvánítás szabadsága győzedelmeskedett a tokaji bor becsülete felett, mondta ki hétfői döntésében a Kúria is. A legfőbb bírói testület a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának ítélete után az Uj Péter jogi képviseletét ellátó TASZ, illetve a legfőbb ügyész indítványaira végzett felülvizsgálatot a mára híressé vált ügyében.

„Nagy kár, hogy három magyar bírói fórum dőlt be…”

2011. 07. 20. 05:52

Bor-ízlésben és írásstílus tekintetében az újságíró szabadon dönthet. A magyar bíróságok jogszerűtlenül jártak el, amikor Uj Péter újságíró bűnösségét állapították meg. Az újságíró védelmét a TASZ látta el.

Vajon mi lett volna, ha a Fidesz még hangosan pampog is?

2010. 01. 27. 08:54

Azt állítja Uj Péter, az Index főszerkesztője az MSZP és a Fidesz között kialakult nyugdíjvitáról írva, hogy „a nagy reformer Gyurcsány végül nem is nyúlt a nyugdíjakhoz, pedig mindenki tudta, hogy nem lehet megúszni. Jött a világválság, az IMF-hitel és Bajnai Gordon. Neki kellett gyorsan megvágnia mindent, amihez Gyurcsánynak négy év alatt nem volt bátorsága... A Fidesz becsületére legyen mondva, hogy ezúttal nem pampogott, legalábbis nem hangosan”.