Csaló Tállai-rajongók fosztogatják a MOL partnereit

2017. november 20., 14:25

Szerző:

24.hu információi szerint a nemzeti olajtársaság körlevélben figyelmeztette a partcégeket arra, hogy ne dőljenek be minden árengedményes ajánlatnak, mert nem mindenki MOL-os, aki azt mondja magáról.

Az üzletkötés előtt tehát győződjenek meg arról, hogy valóban a MOL emberei léptek-e kapcsolatba a céggel.

Fotó: Wikipedia / Wikimedia Commons

A körlevélben arra hívták fel a figyelmet, hogy a csalók a MOL nevében kínáltak eladásra olcsóbb üzemanyagot, és az akciós ajánlatra hivatkozva jelentős összegeket utaltattak maguknak. A leírásból arra lehet következtetni, hogy az ál- MOL-osok azonnali utalást kértek a literenként 15-20 forinttal olcsóbb üzemanyagért, és hamisított számlát küldtek a partnereknek.

Mint ismert, a MOL-nak legutóbb Tállai András miatt kellett magyarázkodnia, miután a NAV elnöke kijárta, hogy Mezőkövesden és környékén – és csakis ott – csökkentsék az üzemanyagok árát. Orbán Viktor meg is dicsérte érte. Ugyanezzel Teleki László szocialista országgyűlési képviselő viszont Zalában és Tolnában hiába próbálkozott. Németh Szilárd szerint azért, mert messze nem olyan jó képviselő, mint a NAV ura.  

 

Sem állami, sem önkormányzati szinten nem volt szükség a gázfogyasztást korlátozó intézkedésekre az elmúlt télen - közölte az Energiaügyi Minisztérium kommunikációs főosztálya vasárnap az MTI-vel annak apropóján, hogy április közepén véget ért a hivatalos fűtési szezon.