Vélemény

Mátyás Győző: Rend a lelke. A kegyelmes úr házánál is

1.

Én tuti szemtanú vagyok. Olyan hiteles, mint a svájci óra. Én láttam, ahogy ezek a garázda elemek ott terroristáskodtak a kegyelmes úr házánál. Mind a tízen, sőt legalább húszan rángatták a kilincset. Egyszerre. Na erre jön persze a rosszindulatúság támadása, hogy a kegyelmes úrnak nincs is kilincse. De igenis van, sőt színaranyból van. Ezek a sötét alakok meg nyilván el akarták lopni. Én igenis mindent láttam. Pont úgy, ahogy a polgármester úr emberei megmondták. Na én is úgy láttam a rendbontási viselkedést. Már ahogy ott álltak, hát az felért egy terrortámadással. Én csak tudom, mert én már egy többszörös tanú vagyok.

Amikor folyt a stadionépítkezés, hát akkor is mindig tanúsítottam, hogy mindenféle ellenséges kamerás tevékenységet folytatnak magukat újságírónak mondó egyének. Jöttek a polgármester úr emberei, megmondták, melyik itten a gyanús illető, és én már mindjárt láttam is mindent. Jó az ilyen tanúskodás, mert egy-két napig aztán ingyen piálhatok a krimóban. Na most is meg lett mondva, hogy itten bajkevernek mindenféle jöttmentek, akik csak rossz hírét akarják kelteni a településünknek, ami példáját ritkítóan épül-szépül a méltóságos úr kegyelméből. Na és ez az, ami fáj itt a sok rosszindulatú fajtájának. Hogy nálunk halad előre a fejlődés. Kaptunk stadiont is meg kisvasutat, ami a nép teljes léptékű igénye volt.

És akkor az ellenzék idepofátlankodik az idegenszívűségével, ahogy a polgármester úr emberei mondták, és le akarja járatni a világra szóló eredményeinket. Ami a polgármester urat dicséri. Ezért én úgy látom a dolgokat, ahogy a polgármester úr. Azt irigyli a sok ellendrukker, hogy nálunk rend van. A polgármester úr ad munkát, rendesen megjön a segély is, hála a kegyelmes úrnak. Úgyhogy én ajánlottam a polgármester úr embereinek, hogy ha kell, én láttam, ahogy ezek az idegenek festékszóróval felírták a kegyelmes úr házára, hogy éljen gyurcsány! De aztán azt mondták a polgármester úr emberei, hogy ez sok, ezt én mégsem láttam. Jó, hát akkor nem láttam, mert én egy hiteles tanú vagyok. És aki itten a kétségbevonásommal szórakozik, na azt majd lerendezik a polgárőr Dodi emberei.

2.

Hát már ahogy ott néztek, már észrevehető volt, hogy a Soros áll mögöttük. A tartásukon is látszott a hazaárulás. Mert ezeknek az ellenzéki köcsögöknek nincs semmi más céljuk, mint hogy a mérgező rosszindulatukkal lejárassák a haza eredményeit. Szerencséje volt ennek a mostani csapatnak, hogy itten a mi udvarias rendőreinkkel találkozott (persze azért a mi figyelmünktől övezve), akik a végtelen türelmet tanúsították feléjük. Mert ha én vagyok ott, hát azonnal lenyomok egy sallert meg pár kokit. Mint a polgárőrség vezetője, meg a dzsudó egyesület elnöke. Amire ugye a polgármester úr jóságából adódik a fedezet. Mert hát mit képzelnek ezek a sunnyogó libsikomcsik? Mi itten két kézzel építjük a haza jövőjét, és nekik meg csak a kritizálás határnélkülisége? Idejön és a gátlástalanságával lefényképezi, hogy nincs elég utas a kisvasúton. Na és akkor mi van?  Hát te mikor építettél kisvasutat? Ami itten az emberek örömét szolgálja. Meg mikor építettél bármit, ami hasznos? Például stadiont, ami az egészség főbenjárása. Te jössz a demagóg dumával, hogy hány lélegezető gép egy stadion. Mert az nem fér a hülye libsi fejedbe, hogy a stadion meg a kisvasút az egészség legjobb szolgája. Kimegy a magyar ember a stadion levegőjére és majd nem lesz beteg.

De ti csak a rosszindulat levében tudtok forogni. Csak az, hogy beárul az uniós gazdának és idehozza a német tévéseket. Miközben a miniszterelnök úr megmondta, hogy „a németek már küldtek ide tankokat”, úgyhogy mi most a kamerás németből sem kérünk. Úgyhogy csak ne csodálkozzanak azon, ha a becsületes honfiak leleplezik a sötétben bujkálásukat a hiteles tanúk által.

Mert mi van, ha ezek a tankok most a migránsterrorista formájának kilétét öltik? Már úgy értve, ha ezek a német tévések a csomagtartójukban becsempésznek ide mindenféle terrorista elemeket, hogy azok aztán aláássák a rend biztonságát. Nem tűrhetjük a gyanús elemek tivornyáját!

És hogy ki a gyanús, azt mi mondjuk meg. A hiteles tanúk által.