Várandós feleségével és két kislányával végzett a mintaapa

2018. augusztus 21., 10:48

Szerző:

Egy tragikus hármas gyilkosság hírével van tele az amerikai sajtó. A 33 éves, mintaapának tartott coloradói Chris Wattsot azzal vádolják, hogy meggyilkolta 34 éves feleségét, várandós Shanannt és két kislányát, a hároméves Celestet, valamint a négyéves Bellát.

Shanann és Chris Watts
Fotó: Facebook

A férfi most azt állítja, felesége végzett gyerekeikkel, megfojtotta őket, miután közölte vele, válni akar. Ezután durrant el az agya és ölte meg a nőt a coloradói Frederickben lévő otthonukban.

Shanann Watts holttestére múlt csütörtökön találtak rá a férje munkahelyéhez, egy olajtársasághoz tartozó területen, nem túl mélyen elhantolva egy tartály mellett. A két kislány holttestét az olajtartályban találták meg, közel anyjuk sírjához. Shanann a halálakor tizenöt hetes terhes volt.

A BBC értesülései szerint a férjnek viszonya volt egy kolléganőjével, ezért végzett feleségével. Múlt hétfőn, miután Shanann éjjel hazaért egy arizonai üzleti útról, férje közölte vele, válni akar. A férfi állítása szerint a beszélgetés, bár érzelmektől túlfűtött volt, de nem torkollott veszekedésbe. Állítja, az anyjuk a nap folyamán a gyerekekre támadt, megfojtotta őket, ekkor elszakadt benne valami és megölte, majd a holttesteket az olajtársaság telephelyére szállította.

Ezután bejelentette családja eltűnését a rendőrségen és múlt szerdán megható sajtótájékoztatót tartott, amiben a lakosság segítségét kérte felesége egy gyerekei megtalálására.

Shanann az Instagram- és Facebook-posztjaiban egyébként csodálatos férfinak és apának írta le férjét, amitől az egész történet csak még hátborzongatóbb.