Rejtélyes fehér por miatt kórházba kellett szállítani Donald Trump Jr. feleségét

2018. február 12., 21:23

Szerző:

Levélborítékban elhelyezett, rejtélyes fehér port küldtek Donald Trump amerikai elnök egyik menyének, akit kórházba szállítottak.  Vanessa Trump az amerikai elnök legidősebb fiának, a New Yorkban élő Donald Trump Jr.-nak a felesége. A hétfői postával kapott egy borítékot, amelyben eddig nem azonosított fehér por volt.  Az ötgyermekes asszonyt elővigyázatosságból vitték be a New York Presbyterian-Weill Cornell Medical Centerbe.

A hírt elsőként közlő NBC szerint a New York-i hatóságok vizsgálják, hogy milyen porról van szó, de a Trump család által lakott ház három másik lakóját, szintén elővigyázatosságból, ugyancsak kórházba szállították megfigyelésre.  Annak nincs jele, hogy bárki megbetegedett volna a portól. 

Az NBC megszólaltatta Donald Trump elnök egyik ügyvédjét. Milyen zavart elméjűnek kell lennie annak, aki ilyesmit tesz egy ötgyermekes anyával? Ez az óvatlan és veszélyes cselekedet túlmegy a politikai nézetkülönbségeken” – fogalmazott Michael Cohen, az elnök személyes ügyvédje. A port rejtő levelet egyébként Donald Trump Jr.-nak címezték,