Nyolc nő vádolja szexuális zaklatással Morgan Freemant

2018. május 24., 18:56

Szerző:

Megjegyzést tett a testükre, hátukat masszírozta, fogdosta őket, egyiküknek pedig folyamatosan fel akarta húzni a szoknyáját – ezek a főbb vádak Morgan Freeman ellen, akit több nő is szexuális zaklatással vádol.

A CNN exkluzív cikkében többen is megszólaltak, név nélkül. Nyolc nő, akit zaklatott és 8 ember, aki az ellene folytatott nyomozásban tanúként részt vesz. Produkciós asszisztensek, színészek, filmpiari dolgozók, akik azt mondják, Morgan Freeman kínos légkört teremtette a vele vagy neki dolgozó nőknek.

A színészt sosem jelentette fel senki, azt mondják, azért, mert féltették a munkájukat. Inkább elkezdtek máshogyan öltözködni, hogy ne lehessen megjegyzést tenni melleikre vagy fenekükre, illetve ne lehessen felhúzni a szoknyájukat.

A CNN egyik újságírója, Chloe Melas is a vádlók között van. Ő állítja, Freeman bántó megjegyzéseket tett a terhességére, amikor a riporter a Vén rókák című film megjelenéséről tudósított.

A 80 éves Freeman Hollywood egyik legnagyobb csillaga, kétszeres Oscar-díjas színész, 50 éves karrierrel és olyan filmekkel a háta mögött, mint a Miss Daisy sofőrje, a Millió dolláros bébi vagy A remény rabjai.