Megunták a szülők a mamahotel fenntartását, bíróság elé citálták 30 éves fiukat, hogy kirakhassák a családi házból

2018. május 23., 12:31

Szerző:

Öt felszólítás után sem volt hajlandó a harminc éves Michael Rotondo elhagyni a családi házat, ezért a szülők bíróság elé vitték az ügyet – írja a CNN.

A New York-i család drámájában a bíró a szülök javára döntött, akik többször is szóltak (írásban is) fiúknak, szerezzen magának munkát, segítsen be a ház körül, és főként, lassan költözzön el és kezdjen felnőtt életet.

Fotó: Youtube

Rotondo egyiket sem tette meg, sőt, az anyjától kapott 1100 dollárból sem nézett magának albérletet. A férfi, bár nem akar elköltözni, azt vitatja, kevés időt kapott a távozásra. Szerinte hat hónapot várhattak volna a szülei, mint egy kilakoltatás esetén, nem csak 14-et. – Nem voltam felkészülve arra, hogy eltartsam magam a felszólítások idején – mondta a bíróságon.

Christina és Mark Rotondo bemutatták a bizonyítékként szolgáló felszólító leveleket. Az egyik így szólt:

– Anyáddal egyeztettünk és arra jutottunk, hogy azonnal el kell hagynod a házat. Pontosabban 14 napod van távozni. Nem fogjuk engedni, hogy visszatérj, és minden szükséges lépést megteszünk, hogy érvényre juttassuk akaratunkat.

Miután Michael ezt (is) figyelmen kívül hagyta, a szülők jogi segítséget kértek. Pár nappal később adtak a fiúknak 1100 dollárt és pár jó tanácsot a jövőre. Például azt, hogyan szervezze dolgait, adja el pár értékesebb cuccát, keressen magának végre munkát. Édesanyja felajánlotta azt is, hogy segít neki albérletet találni.

A férfi azzal védekezett a bíróságon, hogy büntetésnek érzi a döntést és hogy az elmúlt nyolc évben sosem várták el tőle, hogy járuljon hozzá bármivel is a háztartáshoz.

A bíró végül úgy döntött, hogy nem adja meg a Michael által kért hat hónapot, és felszólította, hogy hagyja el szülei lakását. – Az öt felszólítás bőven elég figyelmeztetés volt – zárta az ügyet a bíró.