Meglőtte magát egy hetedikes gyerek egy ohiói iskola vécéjében

2018. február 20., 17:34

Szerző:

Az ohiói Jackson Memorial egyik hetedik osztályos tanulója reggel 8 óra körül ment be az iskola vécéjébe, ahol meglőtte magát - írja a news5cleveland.com. Egyelőre nem tudni, hogy szándékosan vagy véletlenül tette, és a diák állapotáról sem közöltek még információt.

Még nem tudni, szándékosan vagy véletlenül lőtte meg magát a gyerek.
Fotó: Youtube

Egyelőre annyit tudni, hogy az iskola teljes területét lezárták, a gyerekeket pedig folyamatosan adják át az értük érkező a szülőknek. A helyi televízió híradása szerint a gyerekek hátizsákját átvizsgálják, mielőtt a szülők hazavihetik őket. Lőfegyvert keresnek. A rendőrség azt mondta, kivizsgálják, hogyan jutott be a fegyver az iskolába.

Nincs egy hete, hogy a 19 éves, floridai Nikolas Cruz-nak sajnos sikerült, majd a tűzjelző elindítása után féktelen lövöldözésbe kezdett. Tizenheten meghaltak, sokan megsebesültek. A középiskola tanulói azóta is a fegyvertartás szigorú szabályozását követelik az amerikai kormánytól. 

Tegnap 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.