Leköpték Brigitte Macron szülői házának ajtaját, amikor randevúzni kezdett a jelenlegi francia elnökkel

2018. január 18., 14:32

Szerző:

Egy új életrajzi könyv állítja, hatalmas tortúrákon kellett átmennie Brigitte Macron családjának, amikor az akkor még irodalomtanárként dolgozó jelenlegi francia elnökfeleség randevúzni kezdett tanítványával, Emmanuel Macronnal – írja a Daily Mail.

A 15 éves diák és tanárnője
Fotó: Youtube

A könyvben leírtak szerint Amiens lakói nem fogadták kitörő lelkesedéssel a tiltott románcot, és Brigitte szülei különféle atrocitások célpontjai lettek. Az orvos házaspár több gyűlölködő és feljelentéssel fenyegetőző levelet kapott a helyiektől, házuk ajtaját pedig leköpték.

A Brigitte Macron által nem jóváhagyott életrajzi könyv ma került a francia boltok polcaira és részletesen taglalja Brigitte Macron és a francia elnök szerelmi történetét.

Eszerint Brigitte 38 éves, három gyerekes anya volt egy bankszektorban dolgozó férjjel, amikor megismerte a 14 éves Emmanuelt. Franciaországban 15 éves kortól nem büntethető a szexuális kapcsolat és Brigitte állítja, kapcsolatuk akkor kezdődött, mikor Emmanuel betöltötte ezt a kort.

A könyvben megszólal a nő egy ismerőse, aki állítja, Brigitte nem szeret erről az időszakról beszélni, mert nagyon megviselte, elvesztette az összes barátját.

A francia elnök és felesége
Fotó: Youtube

Brigitte Macron házasságának is – értelemszerűen – vége lett, de csak évekkel később, 2006-ban vált el férjétől. Az affér után el kellett hagynia az iskolát és Párizsba költözött. Állítólag Emmanuel Macron egy pikáns regényt is írt románcukról, amit maga Brigitte gépelt be, és amiből álnév alatt részleteket is megjelentetett a Closer magazinban.

A könyv ezen túl taglalja a nagy és tehetős családból származó Brigitte Trogneux gyerekkorát, azt is, hogyan hatott rá nővére halála, és megszólaltat néhány régi tanítványt, akik imádták tanárnőjük szabad szellemét.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.