Két férfi egy autó tetején ragadt öt napra a krokodilok és a dagály miatt

2017. november 23., 20:46

Szerző:

Ausztrália egy elhagyatott vidékén két férfi elakadt az autójával a mocsárban – írja a BBC. A 19 éves Charlie Williams és a 37 éves Beau Bryce-Morris pénteken kutyájukkal együtt horgászni indultak Nyugat-Ausztráliában. A sárban elakadt az autójuk, a két férfi pedig az autó tetejére menekült a dagály és a krokodilok elől. Az egyik éjszaka a krokodilok körbevették az autót, megpróbálták elkapni a kutyát. Egy krokodil folyamatosan félelemben tartotta őket.

A kocsi a semmi közepén akadt el, Broome városától száz kilométerre. A család kedden értesítette a rendőrséget, amikor észlelték, hogy a kirándulásról a két férfi nem tért vissza. Még aznap megtalálták őket, mindketten kiszáradtak, kimerültek voltak, és hőgutát kaptak. Vizük és ételük elfogyott addigra.

A férfiak videoüzenetekben rögzítették megpróbáltatásaikat, de azt az elhagyott helyen nem tudták eljuttatni szeretteiknek. Reménykedtek abban, hogy megtalálják őket, de azt mondták, hogy nagyon fájdalmas élmény volt, amikor egy-egy repülő, helikopter elrepült felettük, és nem észlelték a bajbajutottakat.