Harminckét kilométert gyalogolt, hogy időben beérjen első munkanapjára, nem találja ki, mi lett a vége

2018. július 19., 12:07

Szerző:

Az amerikai Walter Carr rozoga autója pont azelőtt mondott csődöt, hogy indult volna első munkanapjára egy költöztető cégnél. Az egyetlen megoldás ami kínálkozott, az volt, hogy gyalog tegye meg a 32 kilométeres utat Alabama településein át Omewood és Pelham között, hogy időben odaérjen.

Fotó: Twitter

Útja vége felé Carr egy rendőrrel is találkozott, aki miután megtudta, honnan, hova és hogyan tart, meghívta reggelizni a fiatal férfit. Carr első feladata Jenny Lamey költöztetése volt, és amikor odaért, majd elmesélte a nőnek, hogyan érkezett, a nő már eldöntötte, megosztja a férfi történetét munkáltatójával és azt, mennyire meghatódott igyekeztén.

Carr még így is másfél órával a megbeszéltek előtt, reggel 6:30-ra odaért, de ahelyett, hogy lepihent volna mielőtt társai csatlakoznak, inkább segített a nőnek a ház körüli teendők ellátásában.

Mosogatás közben mesélt Lameynek gyerekkoráról, arról, hogyan költözött családja Texasba, miután a Katrina hurrikán megsemmisítette házukat New Orleansban. A költöztetőcég vezérigazgatója, miután megtudta, mi történt, személyesen utazott Alabamába, hogy átadja új beosztottjának egy 2014-es Ford Escape kulcsait. Mindeközben közösségi gyűjtés is indult Carr autójának megjavítására, ami már 8000 dollárnál tart.

Carr az újságírók kérdésére elmondta, ez volt hosszú idő óta az első, bejelentett munkahelye, és nem akart csalódást okozni, ezért döntött úgy, lesz ami lesz, ő időben odaér a munkába. Most azt tervezi, munka mellett szeretne egyetemre is járni.

(BBC)

Tegnap 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.