Fizetett színészek! - mondta a floridai lövöldözés több túlélőjére egy floridai republikánus képviselő jobbkeze

2018. február 21., 15:00

Szerző:

David Hogg lett az egyik szószólója az amerikai fegyvertartási törvény szigorításának, miután múlt héten egy 19 éves férfi, Nikolas Cruz beviharzott a volt iskolájába és megölte diáktársait, tanárait.

David Hogg
Fotó: Youtube

A fiatal többedmagával rendszeresen nyilatkozik és felvonulásokat ígér. Célja, hogy megpróbálja megakadályozni, hogy az övékéhez hasonló borzalom megismétlődjön. David Hogg volt az, aki, miközben zajlott a 17 emberéletet követelő lövöldözés, rögzítette amit társai mondanak a szekrényben bujkálva, majd közzétette, hogy ezzel is megmutassa, milyen félelmet és rettegést kellett átélniük.

Az összeesküvéselmélet-gyártók, na meg a kényszeres fegyvertartók persze nem nézik jó szemmel a fiatalok ténykedését, ezért a közösségi oldalakon próbálják rombolni jó hírüket. Több elmélet szerint David Hogg és társai fizetett színészek, nem túlélők, akik rendszeresen megjelennek az iskolai lövöldözések helyszínén – írja a BBC.

A fenti „véleményhez” csatlakozott Benjamin Kelly, a republikánus Shawn Harrison képviselő egyik kollégája, aki nem csak hogy szót adott eme véleményének, de meg is írta a Tampa Bay Timesnak, hogy tudjanak róla, a fiatalok, fizetett színészek.

A dolog olyannyira kínossá vált a képviselőnek, hogy menesztette munkatársát és ezt Twitteren is bejelentette, ahol az érintett családoktól is elnézést kért a férfi nevében.

Egy másik elmélet szerint David Hogg azért nem megbízható, mert apja az FBI-nak dolgozott. Ez a vélekedés is terjed az interneten, egy posztot Donald Trump elnök fia, Donald Trump Jr. is.