Donald Trump pornószínésznője a poligráf szerint igazat mond, fizetni is hajlandó, hogy beszélhessen az afférról

2018. március 21., 10:37

Szerző:

Nagyon szeretne beszélni
Fotó: Wikipédia

CBS News megszerezte Stormy Daniels művésznéven ismert pornószínésznő,  Stephanie Clifford 2011-es vallomását. A nő akkor poligráfra kötve vallott az amerikai elnökkel, Donald Trumppal való viszonyáról. A poligráfos vizsgálat szerint Clifford igazat mondott abban, hogy 2006-ban védekezés nélkül létesített szexuális kapcsolatot Trumppal. Semmi jele nem volt annak, hogy a nő hazudott volna. A poligráfos vizsgálatot a Life & Style magazin kedvéért vállalta hét évvel ezelőtt, de az eredményét végül nem közölték.

Clifford korábban felajánlotta, hogy visszafizeti azt a 130 ezer dollárt, amelyet Trump ügyvédjétől kapott a hallgatása fejében. Vagyis hogy ne álljon a nyilvánosság elé azzal, hogy szexuális viszonya volt a későbbi elnökkel. A nő most inkább visszafizetné a pénzt, csak hadd beszéljen a viszonyról – írta korábban a CNN.

Az amerikai elnök ügyvédje, Michael Cohen februárban közleményben tudatta, hogy a pénzt ő utalta át a nőnek, ahhoz Trumpnak és vállalkozásának semmi köze. Az elnök és az ügyvéd is tagadta a viszonyt, azonban Cohen szerint attól még árthat az ügy az elnöknek, hogy nem igaz, ezért fizette ki Cliffordot. A nő azt állította, hogy 2006-ban volt viszonya az amerikai elnökkel, egy évvel azután, hogy az ingatlanmilliárdos elvette Melania Knauss modellt, aki most is a felesége, a first lady az Egyesült Államokban.

Clifford ügyvédje levelet küldött Cohennek, hogy a nő visszafizeti a pénzt, mert nagyon szeretne beszélni a viszonyról, szeretné nyilvánosságra hozni a birtokában lévő üzeneteket, fotókat is. Viszonyukról már interjút is adott a CNN-nek, Anderson Coopernek. A hírtelevízió a beszélgetést március 25-én fogja vetíteni. 

CNN értesülései szerint Trump tanácsadói azt javasolták az elnöknek, hogy ne nyilatkozzon az ügyben, mert az mindenképpen rossz színben tüntetné fel őt.