Bocsánatot kért Elon Musk, amiért lepedofilozta az egyik thaiföldi búvárt

2018. július 18., 13:49

Szerző:

Pár napja írtunk arról, hogy Elon Musk sértettségében személyeskedő, ízléstelen kijelentésre ragadtatta magát.

Musk nem tudja megemészteni, hogy a mentésben nem használták fel minitengeralattjáróját a futballisták thaiföldi mentőakciójában. Az üzletembert többen támadták, amiért szerintük fényezni akarta magát és a megmentő szerepében tetszelegni, amikor a nem túlságosan praktikus találmányával odaállított a barlanghoz, letette, majd elment. – Feldughatja magának oda, ahol fáj neki – mondta a találmányára Vernon Usnworth, a mentés egyik résztvevője. Musk Twitteren bele is állt a vitába, ami egészen odáig fajult, hogy vasárnap lepedofilozta Usnworth-t. „Tudod, mit? Ne is mutasd meg a videót! Majd mi csinálunk egyet, megmutatjuk, ahogy a minitengeralattjáró eljut gond nélkül az 5-ös barlangba. Bocs, pedofil srác, te akartad” – állt a tweetben.

– Mérgemben beszéltem, de az ő támadásával nem magyarázhatom az én szavaimat, ezért bocsánatot kérek – mondta Musk.

Usnworth mély ismerete a barlangrendszerről állítólag kulcsfontosságú volt az akció során, ezért is adtak és adnak sokan a szavára.

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.