Anyám hazudik! – mondta az Oscar-díjas színész fia, akit felesége bántalmazással vádol

2018. március 7., 10:36

Szerző:

Az Oscar-díj vasárnapi díjátadó gálája után többen felhördüléssel fogadták, hogy a volt NBA-sztár kosárlabdázó, Kobe Bryant és a legjobb férfi főszerepért Gary Oldman is elnyert egy-egy arany szobrocskát. Ennek a felhördülésnek az az oka, hogy korábban Bryantet nemi erőszakkal, Oldmant családon belüli erőszakkal vádolták meg. Bryant elismerte, hogy a kétezres évek elején nem megfelelően viselkedett egy 19 éves szállodai alkalmazottal, és akarata ellenére létesített vele szexuális kapcsolatot, Oldman sosem reagált felesége családon belüli erőszak vádjaira.

A színész fia, Gulliver Oldman azonban most megtette, és apja védelmére kelt. A Legsötétebb óráért a legjobb színész kategóriában győztes Oldmant azzal vádolta volt felesége, Donya Fiorentino hogy egy rémálom volt a házassága a színésszel, aki egyszer a gyermekei előtt kezdte el ütlegelni a telefonnal. - Gratulálok, Gary és gratulálok a filmakadémiának amiért nem egy, de két bántalmazót is díjazott az este! - mondta Fiorentino a TMZ portálnak, a férje mellett Bryantre célozva.

Erre - és a tömérdek elítélő posztra a közösségi oldalakon - reagált a fia, akinekl a posztját a Variety osztotta meg.

- Fájdalmas és aggasztó látni ezeket a hamis vádakat, pláne azután, hogy ez az ügy már évekkel ezelőtt lezárult - írta Oldman. - Sajnálatos, hogy a kattintásvadász újságírók az egyik oldal állításait felkapva irkálnak anélkül, hogy tisztában lennének a teljes képpel... Az apám esetében csakis ártatlanságról beszélhetünk... Nem gondolom, hogy apánknak ítélték volna a gyerekei teljes felügyeleti jogát, ha egy feleségverő lenne, amúgy sem gyakori, hogy egy apának ítélik a gyerekeit... Apám az egyetlen hősöm. Ő az a férfi, amilyen én is szeretnék egy nap lenni...Ha úgy tűnik, szeretem anyámat rossz színben feltüntetni, ez nem igaz. Egy nagyon problémás és szomorú ember volt élete nagy részében. Ő hozott világra, mégsem tanított meg arra, hogyan legyek a világ, a világa része. A hazugságai nem csak apámnak, de az egész családnak nagyon sok fájdalmat okoztak... Nem csak én, de a testvérem is bábuk voltunk egy játszmában, amit az apám ellen vívott... Én ott voltam annál az esetnél, amiről anyám beszél, hogy apám telefonnal ütötte... Szeretném világosan kimondani: ilyen nem történt. Aki azt mondja, megtörtént, az hazudik... Hogy még többet eláruljak a családunkról, elmondom, hogy hét éve nem beszélek anyámmal, 13 éves korom óta... Szeretném, ha apám, aki nagyon is megérdemli, most végre jól érezhetné magát a karrierjének ebben a fontos pillanatában és kérek mindenkit, hogy ne ismételgesse és ossza a hazugságokat - zárta sorait a színész fia.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.