Vizoviczki Lászlóról is levették a nyomkövetőt

2018. augusztus 2., 11:33

Szerző:

Nemcsak Gyárfás Tamásról vették le a nyomkövető eszközt, miután kifizette a 200 millió forintos óvadékot, hanem a két éve 250 millió forint óvadék kifizetése után házi őrizetbe került Vizoviczki Lászlóról is – értesült a Magyar Idők.

A vállalkozó jelenleg bűnügyi felügyelet alatt áll, Budapestet csak engedéllyel hagyhatja el, és rendszeresen jelentkeznie kell a rendőrségen. Az eljárás maffia-bűncselekmények miatt folyik ellene, és költségvetési csalással, illetve hatósági személyek megvesztegetésével is vádolják.

Azután szabadult meg a nyomkövetőtől, hogy néhány hónapja a bíróság jogerősen is megszüntette a házi őrizetét, és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el vele szemben. 

Legutóbb Gyárfás Tamás, az úszószövetség volt elnöke szabadult meg nyomkövetőjétől 200 millió forintos óvadék ellenében. A vádak szerint ő bujtotta fel Portik Tamást a Fenyő-gyilkosság elkövetésére. 

 

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.