Végre volt egy csomó néző a Felcsút meccsén, bár kicsit furcsák

2018. szeptember 2., 08:57

Szerző:

Mondhatni nem kíséri túl nagy érdeklődés a tao-milliárdokkal vastagon kitömött, amúgy nyeretlenül az NB I tökutolsó helyén álló Felcsút (bocsánat: Puskás Akadémia) meccseit. Otthon is alig lézengenek a nézők az Orbán Viktor hétvégi háza mellett felhúzott stadionban, az idegenbeli meccsekre pedig senki nem kíséri el a csapatot. Illetve de, Paksra is elment egy darab szurkoló, akire két biztonsági őr vigyázott a vendégszektorban.

Na ennek vége, a Mezőkövesd elleni szombati vereséget már nem üresen ásítozó lelátók előtt szenvedte el az aranylábú tizenegy. A Felcsút, Zs-közép nevű Facebook-csoport tett róla, hogy megteljen a vendégeknek fenntartott szektor. 

Mivel azonban szinte lehetetlen közönséget toborozni a Felcsút meccseire,  kénytelenek voltak kartonból kivágott, 2Rule-mezbe öltöztetett szurkolókat felvonultatni. De legalább egy szinten volt a csapat és a tábor.

Fotó: Facebook/Felcsút, Zs-közép
Fotó: Facebook/Felcsút, Zs-közép

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.