Végre reagált a Fidesz a Kósa-gate-re!

2018. március 14., 15:04

Szerző:

A 168 Óra is beszámolt arról: sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely a napokban kirobbant Kósa-gate ügyében. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnökjelöltje ezen Kósa Lajos elszámoltatását, közéleti funkcióiból való visszahívását, s a miniszterelnök magyarázatát követelte. Karácsony szerint Magyarország jelenlegi kormány egy bűnszervezet, melynek élén Orbán Viktor áll, családtagjai és politikai bizalmasai pedig részesei.

Mindezt már a Fidesz sem hagyhatta szó nélkül. Végre meg is szólaltak Kósa ügyében, a felelős kormánypárt közleményét teljes terjedelmében közöljük:

„Karácsony Gergely Soros embere és „árnyékkormánya” is tele van Soros-embereivel. Ha április 8-án ők kerülnek hatalomra, akkor lebontják a határzárat, végrehajtják a kötelező kvótát, és betelepítik a migránsokat. Bevándorlóországgá teszik és ezzel pénzügyileg is tönkreteszik az országot. Fidesz – Magyar Polgári Szövetség"

 

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.