Végre! Hamarosan megnyílik az első 2Rule márkabolt

2018. augusztus 3., 15:40

Szerző:

Elkezdték kialakítani Mészáros Lőrinc sportmárkájának, a 2Rule márkaboltját a Váci úton, a cégér már ott díszeleg a Promenad Gardens irodaház bejárata felett – szúrta ki a Zoom.

Az irodaháznál, a Váci út 80-ban a munkálatok még folynak, a bolt még nincs kész, de a portál szerint elég nagy, akár egy varroda is beférne a helyiségbe. A helyszínen dolgozó munkások sajnos nem adhattak felvilágosítást arról, hogy mikorra készül el a bolt, és a márka honlapja sem visz minket közelebb a megfejtéshez.

A nemzetinek mondott termékeket pár hete mutatták be, amit az M4 élőben közvetített, és a állami sporttelevízió munkatársai azóta is lelkesen reklámozzák a márkát. A kormányközeli Magyar Idők pedig Kővári Ágnes, a társaság vezérigazgatójával készített interjút arról, hogy munkahelyeket teremt az új márka. Azok a termékek, amelyekhez az alapanyagot Törökországból és Kínából rendelik.  

A márka Facebook-oldala ennél némileg beszédesebb. Egy bejegyzés szerint a bemutatóterem ünnepélyes megnyitója augusztus közepén lesz. Csak győzzük kivárni!