Helyes mentősfiúkat ajánl Vajna Tímea, mostantól rá is számít az Országos Mentőszolgálat

2018. július 19., 15:15

Szerző:

„Timi pontosan tudja, mit kell tennie egy újraélesztés során, ezért csak rövid gyakorlással frissítették fel tudását a mentők ma délelőtt a Mentőpalotában. Ráadásul az életmentő Szív City applikációt is letöltötte mobiljára, így ha riasztást kap a mentőktől, már indul is segíteni!" – olvashatjuk az Országos Mentőszolgálat által közzétettet Facebook- posztban, amelye egy videó is kísér.

A képes üzenetben az eddig inkább a nadrág nélküli alpesi műlesiklás rekordereként és fánkkirálynőként ismert, az alkalomhoz illő mentősruhát viselő celebritás kiemeli, hogy az OMSZ épületében

minden hónap harmadik hétfőjén helyes mentősfiúk tartanak életmentő oktatást.

 (A hvg.hu nyomán)

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.