Újra terhes a nő, aki felbujtotta apját, hogy fojtsa meg gyerekét

2018. június 18., 11:00

Szerző:

Elkezdődött annak a tatai nőnek a pere, akit azzal gyanúsítanak, hogy felbújtotta apját, fojtsa meg gyermekét.

A tárgyalás első napján a nő és apja is késtek, és amikor megjelentek világosan látszott, hogy a nő újra terhes – írja a Blikk.

Mónikának két gyermeke van, egyikük 2012-ben, másikuk 2014-ben született. A vádat tagadja, azt állítja, hogy elment pisilni a Cseke tó mellett, és arra tért vissza, hogy a kislánya nagyon sír. Kérdezte az apját, hogy mit csinált vele, ám ő nem mondott semmit, csak pénzt kért, hogy hazamehessen. Ezután a nő felhívta egy kolléganőjét, majd a mentőket.

A vád szerint azonban nem így történt, Mónika áll a gyilkossági kísérlet mögött. Az ismertetés szerint a nő nagyobbik lányát az édesanyjánál hagyta, míg a kisebbikkel útnak indult. Üzenetet küldött az apjának, akit egy rehabilitációs központban kezeltek akkor. Találkozóra hívta őt, majd alkohollal itatta az idős férfit, aki ittasan, szinte gondolkodás nélkül engedelmeskedett lányának, és fojtogatni kezdte unokáját. A nagyszülő csak akkor hagyta abba, amikor a kislány arca kékülni kezdett. Ekkor az anya maga hívott segítséget.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.