Újabb fényes sikert könyvelhet el Rogán Antal: rendőrt hívtak Cegléden, mert migránsoknak néztek egy turistacsoportot

2018. január 6., 17:14

Szerző:

A Fidesz bő két éve tartó intenzív migránsozásának hatására ki tudja hanyadik helyen és alkalommal, ezúttal Cegléden ütötte fel a fejét migránshisztéria az országban – írta az Indexmiután átutazott a városon egy arab turistacsoport

A cikk idézte a Ceglédi Panoráma nevű helyi lapot, amely „Migránsok Cegléden?" címmel tett közzé cikket, melyben egy névtelen szemtanú azt mondta: „egy alkalmazottam mondta, hogy furcsa alakok járkálnak a városban. Szembetűnő volt mindenkinek. Szóltam egy rendőr ismerősömnek, hogy nézzenek utána, nehogy gond legyen". 

Egy másik helyi, a K. L. monogramú hölgy beszámolójapedig úgy szólt:

„ma moziból hazafelé egy négerekből és barna bőrű férfiakból álló csoporttal futottunk össze. Először a Rákóczi úton voltak, idegen nyelvet beszélve, persze az arab nyelv valamelyikét. Ezután a Kossuth Ferenc utcán sétálgattak, az úton is. Félig eltakart arccal. Rémisztő volt! Kérem a migráns-veszély miatt és főleg a nőkre tekintettel hívják fel a CEGLÉDI emberek figyelmét, hogy ne járkáljanak egyedül az utcán, mert már itt sem biztonságos" – írta K. L. a lapnak.

A lap munkatársa a benzinkúton is találkozott egy férfival, aki látta az „arabokat". Úgy gondolta, hogy akár sportolók is lehetnek, bár nem volt egységes felszerelés rajtuk. Látott viszont a nyakukban lógni valamit, „amit a kabátjuktól nem lehett látni és feketék voltak". 

A turistacsoport ceglédi megjelenéséről „egy szemtanú" videót is feltöltött Facebookra, de ezt azóta már törölték.

Rogán Antalnak volt miben elfáradni