Toroczkai egy ásotthalmi zenés mulatságon indítja el Jobbik ellenes hadjáratát

2018. június 23., 15:40

Szerző:

Zenés és családi programokat követően zászlóbontó gyűlés lesz Ásotthalmon Toroczkai László kezdeményezésének, a Mi Hazánk Mozgalomnak.

Fotó: Bojovszky Péter

A polgármestert ebben a hónapban zárták ki a Jobbikból, de a Népszavának nyilatkozva elmondta, hogy két szintén volt párttaggal, Novák Előddel és a parlamenti képviselő Dúró Dórával gyors erősödést remél. Arra a kérdésre, hogy ki dönt a pártalapításról, Toroczkai elmondta: a mozgalomnak van egy alapító testülete, ebben több, a Jobbikot elhagyó regionális igazgató, valamint Dúró és Novák is helyet kap. A helyszíni tapasztalatok alapján ez a testület dönt a párttá alakulásról.

Fotó: Bojovszky Péter

Toroczkai a lapnak azt mondta, nem számolgatja, hányan mennek el. - Ha kellőképpen lelkesek lesznek, megalakítjuk a pártot. Politikai dagonya helyett pozitív jövőképet fogunk adni hazánk népének - mondta Toroczkai, aki elsősorban a Jobbikból kilépőkre számít.

Fotó: Bojovszky Péter

A legtöbben várakozó állásponton vannak, attól teszik függővé, maradnak-e a Jobbikban, hogy mi történik Ásotthalmon.

Fotó: Bojovszky Péter

 

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.