Tizenéves fiúval folytatott szexuális viszonyt a kadarkúti tanárnő

2017. december 8., 14:36

Szerző:

Nyomoz a rendőrség egy kadarkúti tanárnővel szemben, aki a vádak szerint 15 éves diákjával folytatott viszonyt – írja a Sonline.hu. A 30 fölötti tanárnő és a fiú intim együttlétét egy harmadik személy a helyiségben mobiltelefonnal rögzítette is.

A portál megkérdezte a somogyi kisváros néhány lakosát is. Egy nő elmondta, hogy a városban mindenki erről beszél, köztudott a dolog. Két diák szerint március óta tartott a viszony. Az özvegy tanárnő egyedül élt. A felvételt az együttlétről, amit azóta lefoglalt a rendőrség, állítólag a fiú egy barátja készítette.

A fiú továbbra is ugyanabba az iskolába jár, a tanárnő viszont már nem tanít ott. Nem lehet tudni, hogy felmondott, vagy esetleg az iskola vezetése rúgta ki őt. Az igazgató nem volt hajlandó felelni a Sonline érdeklődésére, válasz nélkül lecsapta a telefont. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a portálnak, hogy valóban folyik nyomozás az ügyben, de további részleteket nem árulhattak el a nyomozás érdekeire való tekintettel.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.