Telefonos kampányba kezd az Együtt

2018. február 13., 12:07

Szerző:

A jövő héten kezdődő egyéni képviselői ajánlásgyűjtés előkészítésére telefonos kampányt indít az Együtt – írja a 24.hu.

A kampányban Juhász Péter, a párt elnöke, illetve egyéni parlamenti képviselőjelöltek hívják fel telefonon az állampolgárokat minden megyében és a fővárosban, hogy az Együtt jelöltjének támogatására kérjék őket. A párt ezzel kívánja egyéni jelöltjei és önálló országos listájának kampányát támogatni.

 Az Együtt leszögezte, mindemellett továbbra is nyitott az egyéni választókerületi együttműködésre a demokratikus ellenzéki pártok között.

„Minden ellenzéki pártnak az a felelőssége, hogy legyen együttműködés az egyéni választókerületek szintjén, miközben önálló pártlistákon lehetőséget biztosítanak a választóknak, hogy kifejezzék, melyik demokratikus alternatívát támogatják" – tudatták.

10:00

Mától kaphatják meg a jelöltek és jelölőszervezetek a választási irodáktól az ajánlóíveket a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek, a nemzetiségi önkormányzati képviselők, valamint az Európai Parlament (EP) tagjainak választásán induláshoz.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.