Tanuszoda-építésért hálás baráti cég fizette a fideszes Nagy Csaba fergeteges buliját, amelyre Nagy Csaba végül nem is mert elmenni

2018. április 5., 11:46

Szerző:

Nagy Grófóval és gulyásfőzéssel kampányolt Baranya megye 4-es választókerületében a Fidesz jelöltje, Nagy Csaba. 

A száz százalékig romák lakta Alsószentmártonban rendezett bulin a gulyásfőzés után a délután sztárvendége a helyiek körében rendkívül népszerű Nagy Grófo és fia, Gyémi volt. Mivel a koncert időpontját több helyi portál is nyilvánosságra hozta, a kormánypárti jelölt úgy döntött, inkább távol marad, vélhetően azért, mert nem akarta kitenni magát a reménytelen helyzetben lévő sajtó kétségbeesett támadásának. 

Pedig micsoda buli volt!
Fotó: Hyr TV

Hír TV információja szerint a fellépést egy olyan Fidesz-közeli vállalkozó fizette, akinek cége egykor Bánki Eriknek, az Országgyűlés gazdasági bizottsága elnökének érdekeltsége volt, és

2,3 milliárd forintért ő építheti fel Szekszárdon a tanuszodát.

A Győri Audi ETO KC hatodik alkalommal nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligáját, mivel 30-24-re legyőzte a német Bietigheimet a budapesti négyes döntő vasárnapi fináléjában. A győriek ezzel négy év után tértek vissza a BL trónjára.

Újabb dunai árhullám érkezik, a szombati modellek szerint a Duna szigetközi szakaszán, Nagybajcson másodfok felett, akár a harmadfokot megközelítően tetőzik majd a folyó a jövő hét második felében – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) az MTI-vel.