Szívünkben hála, szemünkben szeretet – óvodásokat vezényeltek ki Piliscsabán verset szavalni Rétvári Bencének

2018. március 23., 18:15

Szerző:

Egy videó tanúsága szerint Simicskó István, Simonka György és maga Orbán Viktor után Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériuma parlamenti államtitkára sem tudott engedni a politikai pedofília csábításának. A KDNP-s politikus – írja a 24.hu – Piliscsabán az Erdészkerti Óvoda megnyitójára ment el, az ünnepségre pedig a kedvéért kivezényelték a gyerekeket is, akik a következő verset szavalták el:

A szívünkben hála vagyon,
A szemünkben szeretet,
Felépült az új óvodánk,
Örüljetek, gyerekek!

A videót a PilisTV YouTube-csatornáján lehet megnézni. 

A piliscsabai új, Erdészkerti Óvoda ünnepélyes megnyitója. Beszédet mond Székely Szilvia óvodavezető, Rétvári Bence államtitkár, Csenger-Zalán Zsolt országgyűlési képviselő. Közreműködnek az óvodások

– hangzik a kísérőszöveg. Beszédében Rétvári Bence egyébként azt mondta, a családok évében nem ias lewhetne jobb ünnepi alkalmat találni egy óvoda átadásánál. Ez mutatja, hogy Magyarország egyre inkább családbarát ország és Piliscsaba családbarát város. Ma Magyarországon kilencezer óvodai férőhellyel és 1200 óvópedagógussal van több, mint nyolc évvel ezelőtt – mondta a KDNP-s politikus.

 

Bár a gyerekek bevonása a kampányba rengeteg aggályt felvet, ezeket a Fidesz azzal rázza le, hogy minden rendben van az ajándékozással és az óvodások jéghideg aszfalton térdeltetésével is, mert úgysincs szavazójoguk. A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány nemrég mozgalmat indított, hogy a politikusok hagyják békén a gyerekeket.

A Nemzeti Választási Bizottság korábban Simonka Györgyöt és a budapesti XVI. kerület fideszes országgyűlési képviselő-jelöltjét, László Tamást is elmarasztalta a gyerekek bevonásáért a kampányba.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.