„Színtelen, szagtalan, íztelen pártnak amúgy sincs jövője” – Novák Előd is kilép a Jobbikból

2018. június 8., 19:45

Szerző:

Néhány órával azután, hogy Toroczkai Lászlót kizárták a Jobbikból, és Dúró Dóra is követte, jelentkezett Novák Előd pártalapító is, aki a Facebookon jelentette be, hogy búcsúzik a párttól. Szerinte a Jobbikban súlyos identitásvesztés alakult ki, a színtelen, szagtalan, íztelen pártnak amúgy sincs jövője, de azok, akiknek elegük lett, június 23-án Ásotthalomra várják azokat, akiknek elege lett. Toroczkai László Ásotthalom polgármestere.

„Nem én változtam, hanem a pártom, immár menthetetlenül, amihez nem asszisztálhatunk tovább”

– hangzik Novák Előd Facebook-bejegyzése, amely szerint a kilépés „fájó döntés, de becsületbeli ügy” volt. Novák Előd Dúró Dóra férje.

 

A pártszakadás miatt megszűnt a Jobbik lőrinci és lepsényi alapszervezete, és mások mellett bejelentette a kilépését Ferenczi Gábor devecseri polgármester is.

Tegnap 16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.