Szexre kényszerítették a börtönben a szigetszentmiklósi nőt, aki élettársával együtt évekig bántalmazta gyerekeit

2018. szeptember 6., 18:21

Szerző:

Szexre kényszerítették a szombathelyi börtönben a 13 éves fegyházbüntetését töltő H. Andreát – értesült a 24.hu. Ő az a nő, aki a vád szerint akkori élettársával együtt éveken át bántalmazta, verte gyerekeit, és patkánnyal, fekáliából készült „kókuszgolyóval” és bogarakkal etette őket.

A szombathelyi börtön
Fotó: MTI/H. Szabó Sándor

A nő jelenleg a szombathelyi börtönben egy ötfős cellában raboskodik. A portálnak a nő jelenlegi barátja azt mondta, hogy az asszonyt áttették egy másik zárkába. 

– Elmesélte, hogy két héttel ezelőtt az egyik zárkatársa arra kényszerítette, hogy kézzel elégítse ki. Félt, hogy valami baja esik, ezért engedelmeskedett. Később jelezte az esetet a börtönőröknek, akik azonnal áttették egy másik zárkába. Szexuális kényszerítés miatt feljelentést tett. Már kihallgatták őt és a zárkatársait is

– nyilatkozta a férfi.

A vád szerint H. Andrea és akkori társa nem csak bogarakkal és patkányokkal etette a gyerekeket, de szexuálisan is bántalmazta őket, ezt azonban a szakértői csoport kizárta. A szemérem elleni erőszak és az erőszakos közösülés bűntette alól bizonyítottság hiányában felmentették a szülőket. Az ítélőtábla végül 13 év fegyházra ítélte H. Andreát és K. Rudolfot. Az ombudsmani jelentés megállapította, hogy a hatóságok késlekedtek, ezért a gyerekek nem kaptak valós segítséget, és évekig szenvedtek otthonukban.