Szépen leszerepelt a szakma – bírál Presser Gábor Marton László szexuális zaklatási botránya után

2018. május 25., 17:52

Szerző:

Ma este lesz látható a Hír TV-n a csatornától menesztett, a hírek szerint Szlovákiába készülő Weiszer Alinda beszélgetős műsorának utolsó előtti adása, amelyben Presser Gábor a vendége – hívja fel a figyelmet a 24.hu.

A műsorban Marton László szexuális szexuális zaklatási botránya is szóba kerül, amellyel kapcsolatban Presser azt állítja, 

„megtörtént a nagy megúszás"

Magyarországon.

 

„Nekem egyetlen egy dolog szűrődött le, az, hogy a mi szakmánk, a színházi szakma, a filmes szakma, talán a zenés szakma nem tartozik így ide, milyen szépen leszerepelt. Milyen szépen kihasználta ezt a helyzetet, hogy jaj de jó, most minden el van intézve!

Hát a Marton most ebbe bele fog halni, de hiszen akkor… Innentől mindenki tiszta és ártatlan, semmi soha nem is történt,

Az én színházamban ilyen nincs, az én rendezőim, az én színészeim, az én színésznőim ilyet nem csinálnak, ezen túl is vagyunk" – összegzett a zeneszerző.

A Veszprémi Petőfi Színház igazgatója a minap sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a teátrumban  Szilágyi Tibor, Rátóti Zoltán és Anger Zsolt mellett Marton is rendezni fog, a 2019. február 8-án debütáló Moliére Tartuffe című komédiáját rendezi.

 

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.