Szél Bernadett nem hagyja annyiban, hogy óvodásokat térdepeltettek Csepregen

2017. december 14., 13:59

Szerző:

„Az ombudsmanhoz fordulok, hogy rendeljen el vizsgálatot a kampány közeledtével láthatóan szaporodó »babykissing« miatt. Teljesen áldatlan állapotok alakultak ki, elég a kormányablakok előtt énekeltetésből, a Mikulás-bőrbe bújt politikusokból és a szalmán térdeplős politikai performance-okból.

Célom az, hogy a gyermekeket megóvjuk ezektől a visszaélésektől, és az óvodákat, iskolákat is megóvjuk attól, hogy sok esetben kiszolgáltatott helyzetükkel visszaéljenek. Az LMP-frakcióban aláírásunkkal is felvállaltuk azt a civil kezdeményezést, amely elvárásként fogalmazza meg a politikusok felé, hogy ne gyermekek eszközként kezelésével próbáljanak politikai szimpátiát begyűjteni maguknak. Ez kellene hogy az alap legyen mindenki számára – de ha nem képesek az önmérsékletre, megküzdünk érte, hogy szabályozással vegyük elejét ennek!” – írja Facebook-oldalán Szél Bernadett.

Az LMP társelnökét a csepregi polgármester vezényletével, a hideg aszfaltra szórt szalmára térdepeltetett óvodások esete borította ki, amelyről ebben a cikkünkben írtunk.

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.