Simicska Lajos: A Fideszben egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal volt dolgom

2018. január 23., 14:33

Szerző:

Simicska Lajos ma saját lapjában, a Magyar Nemzetben, közleményben reagált a kormányközeli médiát hétvégén elárasztó cikkekre, amelyek szerint a milliárdos a Jobbik után az LMP-t is felvásárolta.

24.hu emlékeztet: a nagy elhatározás előzménye az volt, hogy a Habony Árpád-féle Ripost a hétvégén paparazzi-fotókat készített Fortuna Szálloda- és Étteremhajónál, ahol Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Vona Gábor, a Jobbik elnöke találkozott. A  lap konklúziója szerint az egyeztetést Simicska emberei szervezték meg, és ugyanott osztották ki Hadházynak az LMP-re vonatkozó azonnali Simicska-instrukciókat is.

Fotó: Youtube

„Aggódom a propagandamédia házamnál tobzódó munkatársainak egészségéért, nehogy tüdőgyulladást kapjanak a hidegben… Ezért megválaszolva a fel nem tett kérdésüket, megkímélem őket a további várakozástól, és egyértelművé teszem” – írta keddi közleményében Simicska. Hozzáfűzte: „Nem foglalkozom pártok felvásárlásával. Életem során egyetlen politikai formációhoz fűzött szorosabb kapcsolat, azt Fidesznek hívják, de 4 éve velük is minden kapcsolatot megszakítottam, amikor világossá vált számomra, hogy

egyszerű hazaárulókkal és tolvajokkal van dolgom."

– írta Simicska Lajos.

 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.