Schobert Norbert videón üzent az osztrák síparadicsomból a botrány közepén: Csókoljuk Orbán Viktort!

2020. január 23., 14:59

Szerző:

Miután sikerült vérig sértenie a fél országot, hogy a házasságok azért mennek tönkre, mert a nők elhíznak és nem fogynak le, Schobert Norbert most a Facebook-oldalán tudatta, elhagyta az országot, feleségével az útja pedig egyenesen egy ausztriai síparadicsomig, Obertauernbe vezetett.

Innen jelentkezett be újabb élő videójában egy hüttéből a fitneszguru, aki megérkezésükre a magyar személyzettel koccintott. A rövid bejelentkezés azonban odáig fajult, hogy Orbán Viktort kezdték dicsérni a CSOK miatt. 

„Csókolunk minden magyart, minden fogyni vágyót, csókoljuk Orbán Viktort” – jelentette ki a CSOK-kal tréfálkozva búcsúzóul Schobert.

De inkább nézzék meg a videót:

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.