Sálat tett a fejére a csongrádi nő, migránsnak nézték és ráhívták a rendőrt

2018. március 29., 11:26

Szerző:

„Szeretném megköszönni annak a csongrádi lakosnak, aki a mai nap folyamán rám és édesanyámra hívta a rendőrséget az utcán sétálva, azt állítva, hogy menekültek vagyunk. (…) Gratulálok az emberkének, remélem, eljut hozzá az üzenet!”

– írta felháborodott, nyílt Facebook-posztjában Barbara.

Magyar Nemzet írja, hogy a nő a fodrásztól jött anyjával, és hogy ne ázzon el a frizurája, sálat borított a hajára. Ezt látta meg valaki az utcán, és azonnal értesítette a rendőrséget.

Barbara egy ismerős kérdésére arról is beszámolt, hogyan oldódott meg a helyzet: a rendőr autóval állt be eléjük, igazoltatta őket, és miután adataik alapján kiderült, hogy nem migránsok, elengedte az anyát és lányát. „Természetesen volt egy-két szavunk” – írta a dühös nő.

A jelenet nem egyedülálló, országszerte egyre több esetben néznek migránsnak turistákat, de akár magyarokat is a tízmilliárdokat felemésztő kormányzati gyűlöletkampány hatására – jegyzi meg a lap.

A legtragikomikusabb ilyen eset a kömlői volt talán.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.