Saját székházba költözött a 2Rule, nem is akárhova

2018. augusztus 13., 11:26

Szerző:

Mészáros Lőrinc sportruházati cége saját központot kapott, a Magyar Sportmárka Zrt. a „Vico-székházként” ismert rózsadombi irodaházba költözött az elmúlt napokban. A hétvégén a Törökvészi úti irodaházba már kisteherautókkal érkeztek bedobozolt 2Rule-termékek. – értesült a 24.hu.

A néhány hónap alatt a semmiből üstökösként felemelkedő, az állami média által segített cég 2017 végén még egyetlen alkalmazottal és mindössze 5 millió forint törzstőkével működött. A cég eddigi bejelentett címe a szintén Mészáros érdekeltségébe tartozó herceghalmi Talentis Zrt. irodája volt. 

A portál szerint nem volt véletlen a helyszínválasztás. A 20 éve meggyilkolt Fenyő János vállalkozó Vico-járól elhíresült irodaház az Appeninn Holding-részvények többségének felvásárlása után márciusban szintén Mészáros Lőrinc fennhatósága alá került.

A 24.hu emlékeztet arra is, hogy a felcsúti fenomén nem csak Fenyő, hanem Gyárfás Tamás irodaházát is megszerezte, akit a Fenyő-gyilkosságra való felbujtással gyanúsítanak. Mészáros tavaly vette meg az egykori Nap-TV-s székházat, ahova beköltöztette az Echó Tv-t.

15:24

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.