Saját sógorát ölte meg a férfi a kávai lecsófesztiválon

2018. augusztus 13., 10:58

Szerző:

Szombaton a Pest megyei Káván egy 49 éves férfi szóváltást követően megölte vitapartnerét, saját sógorát, aki még a helyszínen meghalt. Olyan volt, mintha egy horrorfilm elevenedett volna meg – írja a Blikk.

Fotó: police.hu

A férfiak a lecsófesztiválon szórakoztak és ittak. Összevesztek, majd K. Sándor rátámadt a sógorára. Először a nyakánál vágta meg, majd hátulról is leszúrta.

– Olyan volt, mintha egy horrorfilm elevenedett volna meg. Jani nyakából ömlött a vér, az emberek meg se mozdultak a sokktól. Tartottam a fejét, kötést szorítottam a nyakára. Még magánál volt egy ideig, fokozatosan szállt ki belőle az élet. Amikor hirtelen könnyebb lett a feje, tudtam, hogy meghalt. Nem tudom, fel tudom-e valaha dolgozni ezt az élményt – nyilatkozta a lapnak a fiatal szomszéd, aki közelről követte végig az eseményeket.

A gyanúsított ellen emberölés gyanújával eljárást indított a Monori Rendőrkapitányság.

Fotó: police.hu

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.