Saját Orbán Viktor nevű jelöltet keres a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

2018. július 11., 11:33

Szerző:

Örültek, amikor Mészáros Lőrinc támogatta, hogy Mészáros László legyen helyette Felcsút polgármestere, mert úgy vélték, az ő passzivistájukra gondolt – mondta a Független Hírügynökségnek A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke. Kovács Gergely szerint ez egyébként is egy komoly, visszautasíthatatlan ajánlat az ország leggazdagabb emberétől.

Az meglepte őket – mesélte –, hogy a Fidesz is elindít egy Mészáros László nevű jelöltet (a polgármester eddigi helyettesét), de állnak elébe. Kovács szerint könnyűszerrel megkülönböztethető a két  jelölt. Van még egy keresztnevük; az ő emberüké János, riválisáé pedig István, és lesznek arcképes plakátjaik, amire ráírják majd, hogy

„Az igazi Mészáros László!"

A szavazólapon – mint megírtuk – az ő Mészárosuk van elöl, így abban reménykednek, hogy az ő Mészárosuk is az ország leggazdagabb embere lehet, mert nekik is szükségük van egy oligarchára.

A Kétfarkú Kutya Párt korábban felcsúti űrkikötőt ígért, most még nagyobbra törő tervekkel álltak elő

Kovács Gergely szerint játszi könnyedséggel gyűjtötték össze jelöltjüknek a támogató aláírásokat: „két-három délután páran elmentünk Felcsútra, és Kétfarkú pólóban játszi könnyedséggel összeszedtük az aláírásokat. Igaz, arra vigyázni kellett, hogy az utcán elkerüljük a térfigyelő kamerák vizslató tekintetét. Miután nem akartuk, hogy a főutcán az arcfelismerő rendszer számon tartsa majd a támogatóinkat, ezért a néptelen mellékutcákba húzódtunk, ahol már nem féltek annyira, így aztán szívesen támogattak bennünket."

A tisztségéből távozó felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc televíziócsatornáján őket ért bírálatokról a pártelnök azt mondta, ők kutyapártos pólókban gyűjtöttek Felcsúton aláírásokat, elképzelhető, hogy az alpolgármester is ezt tette, ami nem szép tőle. – De végül is az sem fair, hogy ugyanolyan névvel indul, mint a mi jelöltünk. Remélem, nem éri őt ezért semmiféle atrocitás – jelezte, hozzáfűzve,

nem szabad izgulni, mindenképpen Mészáros László lesz Felcsúton a polgármester.

Egyébként Mészáros Lőrincet azért nem tudtak indítani, mert a pártelnök egyetlen ilyen nevű ismerőse Mészáros Lőrinc, akivel gyerekkoruk óta barátok, de ő már nem akar polgármester lenni. „De ez érthető is, hiszen az ország leggazdagabb embere ne egy 1500 lelkes kis települést vezessen, majd elindítjuk őt a fővárosban, vagy New Yorkban. Már tárgyalásban vagyunk az amerikai kutyákkal."

A pártelnök a Kétfarkú Mészáros-programjáról azt is elmondta: felméréseik szerint az országban a legmagasabb egy főre jutó jövedelem Felcsúton van, ahol mégis nagyon sok a szegény.

Ezért azt találták ki, hogy az összes felcsúti polgár vagyonát beadják a közösbe, majd egyenlő arányban elosztják a helyiek között. A falu azonnal tele lenne gazdag emberrel.

Arról, hogy a Fidesz Miskolcon elindítja saját Erdei Sándorát azt mondta: „Nincs jobb ötletük, úgy tűnik, hogy a hasonló nevű embereké a jövő Magyarországon." A kérdésre, ők is keresnek-e egy saját Orbán Viktor nevű jelöltet, úgy fogalmazott:

– Már keressük, mindenütt őt indítjuk majd. Tuti nyerő.