Nem tudták megfékezni a nyíltszíni szexet, vége a férfinapnak a Rudas Gyógyfürdőben

2019. szeptember 15., 14:20

Szerző:

Mivel a vendégek nem tudtak úrrá lenni a vágyaikon, eltörölték a pénteki férfinapot a Ruda Gyógyfürdő törökfürdőjében – derül ki a 444 cikkéből.  Eddig úgy volt, hogy a férfi vendégek péntekenként kötényben – értsd: gyakorlatilag meztelenül – fürdőzhettek, ezentúl viszont csak ebédidőig tehetik mindezt, délután egytől ugyanis a törökfürdőbe nők is bemehetnek, vagyis mindenkinek fürdőruhát kell viselnie. A tilalmat a Rudas Gyógyfürdő vezetése azzal indokolja, hogy a turistaforgalom növekedésének kedveznek a koedukált napok, másrészt viszont a biztonsági szolgálat nem tudta megfékezni a vendégek között a nyílt színen folyó szexet:

„Döntésünket mind a megnövekedett turistaforgalom, mind az elharapózott nyíltszíni szex megakadályozása is befolyásolta. Sajnos a megerősített biztonsági szolgálat sem tudta egyértelműen ezeket a közerkölcsöt sértő jeleneteket megakadályozni, viszont a többi vendégünk pihenési, relaxációját már zavarta volna az ennél nyomatékosabb biztonsági szolgálat megléte.”

Péntekenként ezentúl csak 12:45-ig a férfiaké a törökfürdő, de ugyanúgy, ahogy eddig, hétfőn, szerdán és csütörtökön reggel 6 órától este 8 óráig is használhatják kötényben a helyiséget.

A keddi nap teljes egészében a nőké marad.

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.