Rokker Zsoltti mögé állt be egy emberként az MSZP Miskolcon

2018. május 28., 13:50

Szerző:

Az MSZP miskolci szervezete a független képviselőjelöltként induló Erdei Sándort támogatja a június 15-i időközi önkormányzati választáson – írja a párt közleményére hivatkozva az Index.

A 42 éves Erdei Sándor Miskolcon született, diplomáját a Miskolci Egyetemen szerezte, két évtizede a Győri kapu városrészben lakik. „Országos ismertségre humoristaként televízió- és rádióműsorokban tett szert, és bár költözhetett volna Budapestre, lokálpatriótaként itthon maradt, innen jár fellépésekre, televíziós felvételekre" – írta az MSZP, megerősítve, hogy Erdei nem más, mint Rokker Zsoltti.

Rokker Zsoltti
Fotó: Forrás: Wikipédia

A Wikipédia szerint Erdei egyebek mellett a Sláger Rádió Bumeráng című műsorában, valamint a Bruahaha és a Szeszélyes évszakok c. produkciókban szerzett magának hírnevet.

Miskolc 12. számú önkormányzati azért tartanak választást, mert az ottani fideszes képviselőt, Hubay Györgyöt parlamenti képviselővé választották.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.