Rétvári Bence szerint ma a Soros-terv a legfontosabb kérdés Magyarországon

2017. október 17., 20:08

Szerző:

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden Nagykanizsán tartott lakossági fórumot a Soros-tervről és a nemzeti konzultációról. Szerinte ha egyszer bármelyik ország rossz döntést hoz, nem lehet visszakozni. 

Fotó: MTI / Kovács Tamás
Fotó: Kovács Tamás

„Ha elindul az idegen kultúrkörökből érkező és asszimilálódni nem akaró emberek nagymértékű automatizált betelepítése, az visszafordíthatatlanul megváltoztatja a társadalmi viszonyokat, legfőképpen a közbiztonságot”

– mondta, kiemelve, fontos, hogy minél több helyszínen minél több emberrel beszéljenek az országban, hogy akár személyesen, akár a nemzeti konzultációs íveken keresztül megkapják az emberek véleményét. Szerinte ez ma a legfontosabb kérdés. „Mi magyar Magyarországot és európai Európát szeretnénk, ezért indítottuk el a nemzeti konzultációt, hiszen a Soros-terv végrehajtása vagy végre nem hajtása Európa és Magyarország számára a legfontosabb kérdés ma” – hangsúlyozta. 

Ez azt jelenti, hogy a KDNP-s politikus szerint nem számít a halódó magyar egészségügy, a tanárhiánnyal küzdő oktatás, az Orbán-kormány az első számú feladatának azt tartja, hogy hazugságokat erőltessen minden emberre. Arról, hogy a nemzeti konzultáció melyik pontja ferdíti el az igazságot vagy egyszerűen hazudik, ebben a cikkünkben írtunk részletesen.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.