Narancsízű rágótablettákat árul nagy sikerrel Dézsi Csaba András, akit a Fidesz kinézett Borkai Zsolt utódjának

2019. november 15., 16:11

Szerző:

Narancsízű étrend-kiegészítő rágótablettával kereskedik a Fidesz országos elnöksége által Borkai Zsolt polgármester megüresedett helyére javasolt Dézsi Csaba András, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológus osztályvezetője – fedezte fel a drdezsi.hu webáruház oldalán a napi.hu.

A saját márkanevű készítmények leginkább sima magnéziumot, B6 és E-vitamint és Q10 koenzimet tartalmaz. 

Fotó: drdezsi.hu

A webáruházában kétféle, prémium minőségű tablettát lehet vásárolni: a májat védő, C-vitamint és articsókát is tartalmazó tabletta 5800 forintba kerül, a szív védelmére alkalmas tabletta pedig 4900 forintba. Ezen kívül még egy mesekönyvet is lehet vásárolni, amit a kardiológus írt, a 

Gerzson és Panka kalandjai című művet, 4 ezer forintért.

A Dézsi tulajdonában lévő Heart Care Kft. tavaly 40,6 millió forint árbevétel mellett 25 millió forint profitot ért el, és évről évre egyre jobban teljesít. A jelölt a Fidesz győri nagy öregjei közé tartozik: 1994 óta a párt önkormányzati képviselője.

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.