Postarablás Győrben: félmillió forint jár nyomravezetőnek

2018. január 26., 08:59

Szerző:

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 500 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Győrben elkövetett postahivatal elleni rablás kapcsán – írja a police.hu

A nyomozás jelen állása szerint az ismeretlen férfij anuár 19-én nem sokkal délelőtt 11 óra uán fegyverrel (vagy annak utánzatával) kirabolta a győri 6. számú postahivatalt. Az alkalmazottat megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. A dolgozó a fenyegetés hatására a kasszában lévő pénzt átadta, amivel az elkövető elmenekült a helyszínről.

Az elkövető 30-40 év közötti, 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, akcentus nélkül beszél magyarul. A bűncselekmény elkövetésekor fekete, kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, sportcipőt és baseball sapkát viselt, arcát egy sötét sállal takarta el. Egy hagyományos kerékpárral látták, a bűncselekményt megelőzően percekig várakozott a posta melletti iskola kerítésénél.

Fotó: police.hu

A Győr-Moson oson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.