„Polt Péter, miért nincs még letartóztatva Tiborcz?” – kérdezte meg az Együtt a főügyésztől a nyílt pesti utcán

2018. április 6., 12:07

Szerző:

Hárm méretes molinót feszített ki az Együtt ma a Legfőbb Ügyészség előtt, amelyeken ezek a feliratok láthatók: 

  • „12 milliárd forint ellopott közpénz”
  • „A tettes Orbán Viktor veje”
  • „Polt Péter, miért nincs még letartóztatva Tiborcz?”

Az OLAF ajánlása ellenére, a hónapok óta tartó Elios-botrányban Tiborcz Istvánt, Orbán Ráhel férjét meg sem hallgatták, mert a fideszes kasztnak mindent szabad – mondta az óriásplakátok előtt tartott sajtótájékoztatóján Szigetvári Viktor a párt miniszterelnök-jelöltje.

Fotó: Facebook/Együtt

„Ha én követtem volna ezt el, akkor vezetőszáron, kamerák előtt vezettek volna el”

– tette hozzá. Szigetvári szerint demonstrációjukkal azt akarják üzenni: „egy szabad országban a miniszterelnök veje sem lophat” – írja a hvg.hu.

A három molinóhoz a Három Óriásplakát Ebbing határában című film adta az ötletet. Az Oscar-díjas alkotás egy anyáról szól, aki óriásplakát-üzenetekkel próbálja elérni a helyi rendőrfőnöknél, hogy rendesen nyomozzanak a megölt lánya ügyében. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.