Videón, ahogy Orbán megpróbálja kitépni Hadházy kezéből a táblát, pedig nem is tudja, mi áll rajta

2019. október 21., 14:41

Szerző:

„Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott" feliratú táblát tartott Orbán Viktor felszólalása közben a pulpitus elé ma Hadházy Ákos független képviselő. (Volt nála egy másik tábla is, Stop propaganda, stop korrupció felirattal, de ez nem jutott akkora szerephez).

Orbán Viktor ugyan nem látta, mi áll a táblán, de egy ponton megpróbálta kirántani a kezéből. Ez nem sikerült, ezért a miniszterelnököt végül fideszes képviselők mentették ki a kínos és szokatlan szituációból. A hvg.hu parlamenti  tudósítója szerint köztük volt Kerényi János, Bíró Márk és Semjén Zsolt, így végül sikerült kicsavarni Hadházy Ákos kezéből a táblát, amellyel Bíró Márk vonult ki végül zaklatottan. Az akcióhoz az ülésterem egyik zászlaját is felhasználták, afféle paravánként.

Íme a teljes jelenet az Index videóján:

 

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.